Wie zijn wij?

In de huidige tijd is het onvoorspelbaar om een leven te leiden zonder social media. Het is niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. De opkomst van dit wereldwijde communicatiekanaal is enorm gegroeid afgelopen jaren. Wat in 1977 begon met online forums is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijk communicatiekanaal voor particulieren en bedrijven. En het blijft maar stijgen.

Onze visie

Social media en de toepassing hiervan in een onderneming zijn een nieuwe en interessante ontwikkeling. Hieronder valt ook de marketingcommunicatie via social media. Er zijn veel mogelijkheden met het gebruik van social media. Doordat de markt zich nog tamelijk in de beginfase bevindt, zijn er nog veel onduidelijkheden over het gebruik. Hierdoor is de vraag naar informatie over het gebruik van social media groot, waarin wij je tegenmoet komen.

Linkeduit.nl

Linkeduit.nl is een onafhankelijke website met artikelen over het gebruik van social media voor personen en bedrijven. Je vindt hier speciaal voor jou samengestelde artikelen. Door de snelle opkomst van social media, vinden wij het belangrijk dat jij ook de gevolgen en gevaren van dit communicatiemiddel kent en herkent.

Bedrijfsgebruik

Ook voor het bedrijfsleven is het belangrijk om de valkuilen van social media te kennen en herkennen. Als bedrijf moet je met je doelgroep meegaan, dus de keuze van je social media kanaal is van groot belang. Het is natuurlijk ook wel fijn om te weten of je rendement haalt uit het gebruik van dit relatief nieuwe mediakanaal, anders is het natuurlijk zinloos. Over al deze genoemde zaken zijn artikelen te vinden die ook voor jouw bedrijf van belang kunnen zijn.

Neem een kijkje op de website waar je meer informatie zult vinden over het bovenstaande en nog veel meer.