Social trading

U bent vast bekend met de sociale netwerken, zoals Facebook en Twitter. Deze netwerken brengen mensen met elkaar in contact, zodat ze een betere band kunnen opbouwen. Deze sociale media zijn erg populair en worden veelvuldig gebruikt. Social trading berust op hetzelfde principe, maar bij social trading worden er geen foto's van leuke huisdieren of statusupdates over etentjes gedeeld maar word er kennis gedeeld die gaat over rendabel handelen! Je vind alles over social trading op websites als:

Kennis delen

Waarom zou je opnieuw het wiel uit vinden als je gebruik kunt maken van kennis van anderen om direct goed van start te gaan? Social trading netwerken brengen je in contact met andere handelaren, zodat je van elkaar kunt leren of nieuws kunt uitwisselen. Maar dat is niet het enige, als je eenmaal een aantal handelaren hebt gevonden die succesvol zakendoen kun jij daar je voordeel uithalen! Door middel van automated trading kun jij voordeel halen uit het succes van een ander!

Automated trading

Automated trading is een Engels begrip, de Nederlandse vertaling is automatisch handelen. De automated trading kan worden ingesteld op een handelaar, van wie jij overtuigd bent van zijn succes. Je doet dan automatisch dezelfde handelingen als de ander, waardoor je net zo goed kunt handelen als een professional! Als de keuze eenmaal goed is gemaakt kun je dus gemakkelijk geld verdienen met de inspanningen van een ander!

Geld verdienen met sociale skills

Met social trading kom je dus in contact met mensen die ook bezig zijn met handelen. Door met ze te praten kun je veel kennis opdoen, maar je kunt informeren naar succesvolle handelaren. Je kunt dan door middel van automated trading mee handelen met een prof, zonder dat je er zelf moeite in steekt! Door sociaal te zijn kun je dus veel informatie achterhalen, waardoor je gemakkelijk veel geld kunt verdienen!